Kişisel Gelişim Eğitimleri

Butik Çikolata Eğitimi


PROGRAMININ ADI : Butik Çikolata Eğitimi

KAYIT İÇİN SERTİFİKA SİSTEMİNE ( https://sertifika.kocaeli.edu.tr/)    KAYIT OLUP AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAMANIZ GEREKMEKTEDİR.

https://sertifika.kocaeli.edu.tr/sertifika/butik-cikolata-egitimi-275

İLETİŞİM VE SORULARINIZ İÇİN : 0262 303 4330

TARİH : 20 Mayıs 2023

SÜRESİ (Saat) : 11:00- 16:00 (5 Saat )

EĞİTİM ÜCRETİ: 

EĞİTİM ÜCRETİ İNDİRİMİ :

KOÜSEM Yönergesi Gereği: 

"KOÜSEM eğitim programlarında; şehit ve gazilerin eş ve çocukları ile gazilerin kendilerinden eğitim ücreti alınmaz. Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine, mezunlarına, personeli ile eş ve çocuklarına % 20 indirim uygulanır."

İLETİŞİM: 0262 303 4330 / sem@kocaeli.edu.tr

HEDEF KİTLESİ ve KATILIMCILARDA ARANAN ÖZELLİKLER: 

18 yaş ve üstü öğrenci, kamu ve özel sektör çalışanları eğitime katılabilir.

Eğitim sonucunda katılımcılara belge verilecektir.

EN AZ VE EN ÇOK KATILIMCI SAYISI: 5-8

PROGRAM İÇİN KULLANILACAK MEKANLAR VE DONANIM:

MEKAN:

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı

DONANIM:

Hassas Terazi

Ölçüm  Kapları

Şef Bıçağı

Mayonez Tenceresi

Sos Tenceresi

Tava

Mermer Tezgah

Termometre

Polikarbon Çikolata Kalıbı

Fırın

Fırın Tepsisi

Buzdolabı

Spatula

DERSLERİN ADLARI VE İÇERİKLERİ:

Eğitimde Öğrenilecek Teknikler

Çikolata Temperleme

Ganaj Hazırlama, Kalıplama, Trüf Hazırlama

Eğitim Menüsü

Kahveli ve Bademli Roşe

Frambuaz Dolgulu Ganaj

Kakao ve Antep Fıstığı Tozlu  Trüf

Çikolata Toprağı

ÖĞRETİM ELEMANI : Öğr. Gör. Dr. Alican Akçiçek

EĞİTİMİN AMACI : Eğitim, çikolatanın nasıl yapıldığını merak eden ve öğrenmek isteyen çikolata sever herkes için uygundur. Eğitimde, çikolata toprağı sunumu ile trüf, frambuaz dolgulu ganaj ve  kahveli, bademli roşe gibi birbirinden lezzetli çikolataların yapımını öğreneceksiniz. Nevi şahsına münhasır yorumunuzla hazırladığınız el yapımı çikolataları sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


Demo Settings
Header Colors
Navigation Colors
Footer Colors