TENİS KURSLARI (YETİŞKİN VE ÇOCUK GRUPLARI)

http://sem.kocaeli.edu.tr/egitim-detay.php?id=Hff7a8qW6T7BEsuz TENİS KURSU KURS ÜCRETLERİ ( KDV DAHİL) YETİŞKİN GRUBU ÜNİVERSİTE PERSONEL VE YAKINI OLMAYANLAR İÇİN KİŞİ BAŞI AYLIK FİYAT 1 KİŞİLİK YETİŞKİN ÖZEL DERS : 140 TL ( 1 SAATLİK ÜCRET) 2 KİŞİLİK YETİŞKİN ÖZEL DERS : 180 TL ( 1 SAATLİK ÜCRET) 2’Lİ GRUP KİŞİ BAŞI ( HAFTADA 2 SAAT) : 700 TL (AYLIK ÜCRET) 3’LÜ GRUP KİŞİ BAŞI ( HAFTADA 2 SAAT) : 450 TL (AYLIK ÜCRET) 4’LÜ GRUP KİŞİ BAŞI ( HAFTADA 2 SAAT) : 350 TL (AYLIK ÜCRET) KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ VE YAKINLARI İÇİN İNDİRİMLİ KİŞİ BAŞI AYLIK FİYAT 2’Lİ GRUP KİŞİ BAŞI ( HAFTADA 2 SAAT) : 650 TL (AYLIK ÜCRET) 3’LÜ GRUP KİŞİ BAŞI ( HAFTADA 2 SAAT) : 400 TL (AYLIK ÜCRET) 4’LÜ GRUP KİŞİ BAŞI ( HAFTADA 2 SAAT) : 310 TL (AYLIK ÜCRET) ÇOCUK GRUBU ( 6-12 YAŞ ) ÜNİVERSİTE PERSONEL VE YAKINI OLMAYANLAR İÇİN KİŞİ BAŞI AYLIK FİYAT KİŞİ BAŞI ( HAFTADA 2 SAAT) : 400 TL (AYLIK ÜCRET) KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ VE YAKINLARI İÇİN İNDİRİMLİ KİŞİ BAŞI AYLIK FİYAT KİŞİ BAŞI ( HAFTADA 2 SAAT) : 350 TL (AYLIK ÜCRET) KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLER İÇİN KURS ÜCRETİ 4’LÜ GRUP KİŞİ BAŞI ( HAFTADA 2 SAAT) : 280 TL (AYLIK ÜCRET) 6’LI GRUP KİŞİ BAŞI ( HAFTADA 2 SAAT) : 190 TL (AYLIK ÜCRET)