Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ PERSONELİNE YÖNELİK OLARAK "YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI" AÇILACAKTIR.

EĞİTİM TARİHİ: 04-29 Mart 2019 tarihleri arasında "Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı" açılacaktır.

BAŞVURU TARİHİ: 11-25 Şubat 2019 tarihleri arasında doğrudan KOÜ Sürekli Eğitim Merkezine yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI : Programa üniversitelerin aşağıdaki bölümlerinden lisans, yüksek lisans veya doktora diploması almış öğretim elemanları katılabilir:

- Yabancılara Türkçe Öğretimi

- Türk Dili ve Edebiyatı

- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği

- Türkçe Öğretmenliği

- Sınıf Öğretmenliği

- Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları

- Filoloji-Dil ve Edebiyat ( Bütün Diller)

-Dilbilim (Bütün Diller)

- Mütercim Tercümanlık ( Bütün Diller)

KURS ÜCRETİ: Katılım Ücreti olan KDV dahil 1000 TL, Kocaeli Üniversitesi personeline yönelik bir sertifika programı olduğundan, KOÜ DİLMER yönerge hükümleri doğrultusunda  %20 indirimle KDV dahil 800 TL olarak uygulanacaktır. Bu ücret KOÜ Sürekli Eğitim Merkezi hesabına yatırılacaktır.

KURS SAATİ : 48 saati teorik, 12 saati uygulama olmak üzere toplam 60 saat olarak uygulanacaktır.

KURS PLANI : Programın teorik dersleri Cumartesi ve Pazar Günleri saat 10:00-15:20 arasında altışar ders saati olarak KOÜ Anıtpark Kampüsü'nde, uygulamalar ise haftaiçi günlerinde KOÜ DİLMER sınıflarında, ders saatleri içinde yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

- Diploma

- KOÜ Akademik Personel kimlik kartı fotokopisi

- 1 adet fotoğraf

- TC Kimlik Kartı fotokopisi

KURS KOORDİNATÖRÜ : Programın Sertifika Koordinatörü, KOÜ DİLMER Koordinatörü Öğr. Gör. Elif CORA'dır.

TR40 0001 0027 2613 2216 1953 42

TR56 0001 0027 2613 2216 1953 45